2014. szeptember 2., kedd

Fehérjés kenyér ( alacsony szénhidráttartalmú)



- 1 bögre zabpehelyliszt
- 3/4 bögre natura ízesítetlen tejsavófehérje-por
- 1 nagy alma
- 2 ek. lenmagpehely
- 5 tojásfehérje
- 1 egész tojás
- 1-1 tk só és sütőpor

Az almát megszurkáltam egy villával, és 5 perc alatt a mikróban "megfőztem". Hagytam kicsit hűlni, majd kikapartam a főtt húsát, összekevertem a lenmaggal és tojásokkal. A tojsos katymaszt meg az összekevert száraz hozzávalókkal kevertem ki. 25 percet sült közepes lángon, kenyérsütő formában. Eztán a kenyérrudat, ha kihűlt, 4 darabra vágtam, amit még 4-4 vízszintes szeletre. így 16 szelet klassz kis centis kenyérkém lett. 
szeletenként 61 kcal 5 ch 1 zsír 7 fehérje 1 rost

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése