2019. december 2., hétfő

Szarvasgerinc pisztáciás krusztában

HOZZÁVALÓK

Szarvasgerinc:

bors
szőlőmag olaj
800-900g szarvasgerinc
Pisztácia kruszta:
1csokor petrezselyem
150g pisztácia
2-3 evőkanál pankó morzsa, vagy enyhén száradt fehérkenyérbél

Szarvasgerinc elkészítés:
A szarvasgerincet lehártyázzuk, borsozzuk. Forró serpenyőben körbe pirítjuk, majd 120°C-os sütőben sütjük. Maghőmérővel figyeljük, hogy a megfelelő szintig süssük. 54°C-on közepesen sütve az ajánlott. Sütés után meleg helyen pihentetjük, sózzuk, borsozzuk.
Pisztácia kruszta elkészítés:
Álló mixerben jól összeaprítjuk a hozzávalókat. Tálalás előtt a húst beleforgatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése