Hozzávalók
- 100 g búzadara
- 7 g búzaliszt (BL55)
- 250 ml 2,8%-os tej
- 1 teáskanál vanília eszencia
- 3 db tojássárgája
- 3 db tojásfehérje
- 100 g kristálycukor
- 0.5 db citrom reszelt héja
- A sütéshez
- 50 g vaj
- A díszítéshez
- porcukor
- sárgabarack dzsem
Elkészítés
A vajat felolvasztjuk egy teflonos serpenyőben, és ráöntjük a masszát. Egy lapáttal, vagy fakanállal folyamatosan kevergessük, míg szét nem esik kisebb darabokra, morzsákra - egy 4 főre való adag a tűzhely erősségétől függően 30 percig is készülhet! FIGYELEM! Fontos, hogy a serpenyőnk elég nagy legyen, kényelmesen tudjuk benne kevergetni a masszát!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése