Hozzávalók
400 g spagetti
500 g koktélparadicsom
2 közepes cukkini
1 nagy uborka
1 közepes zöld kaliforniai paprika
1 piros kaliforniai paprika
1 nagy vöröshagyma
60 g olívabogyó
Az öntethez
500 ml olasz salátaöntet
¼ csésze reszelt parmezán sajt
1 ek szezámmag
1 tk paprika
½ tk zellermag
¼ tk fokhagymapor
Elkészítés
A tésztát enyhén sós vízben főzzük meg, majd öntsük le róla a vizet. A lecsepegtetett tésztához adjuk hozzá a felaprított zöldségeket és forgassuk össze. Készítsük el az öntetet: keverjük el a hozzávalókat és az egészet öntsük rá a tésztasalátára. Forgassuk jól össze, fedjük le és egy éjszakára vagy legalább 3 órára tegyük be a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése