2016. november 17., csütörtök
Céklacsipsz
Így készül a céklachips
A recept első lépéseként a sütőt melegítsd elő 180 fokra. Ezután alaposan mosd le a céklákat. Óvatosan és lehetőleg nagyon vékonyan pucold meg, majd szeleteld egészen vékonyra. A céklaszeletetek sütőpapírral bélelt tepsibe helyezd egymás mellé, majd spray-vel fújj rájuk kevés olívaolajat. Spray hiányában kenőtollal vékonyan oszd el az olajat a céklákon. Ízlés szerint sózd. Alufóliával takard le.
Told a forró sütőbe a tepsit, 20 percig süsd a fólia alatt a céklát, majd vedd le, és süsd még kb. 10 percig, vagy addig, amíg picit megpirul. Ha kihűlt, máris ropogtathatod.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése