Ha egy kevés energiát fektetünk még a tálalásba is, igazán ünnepi és különleges előételt tehetünk a karácsonyi vacsoraasztalra vagy a vendégeink elé az ünnepek alatt.
Hozzávalók: (4 személyre)
10 dkg füstölt pisztrángfilé
4 dkg vaj
6 dkg tejföl
4 dkg dió
4 tk. aprított friss petrezselyemzöld
pár tekerésnyi frissen őrölt bors
4 kk. citromlé.
4 dkg vaj
6 dkg tejföl
4 dkg dió
4 tk. aprított friss petrezselyemzöld
pár tekerésnyi frissen őrölt bors
4 kk. citromlé.
- A diót durvára vágjuk, a pisztrángfilét villával összetörjük és minden hozzávalóval elkeverjük.
- Pirítóssal vagy rozskenyérrel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése