Tényleg 25 percig kell sütni, még akkor is, ha ennyi idő múlva úgy tűnik, nincs kész. Mire kihűl, tökéletesen sűrűvé, krémessé válik belül.
Hozzávalók:
- 20 dkg étcsokoládé
- 20 dkg vaj
- 20 dkg csokoládés mogyorókrém
- 40 dkg cukor
- 6 tojás
- 10 dkg finomliszt
Elkészítés
1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra (gázsütőn 3-as fokozat). Kivajazunk, kilisztezünk, majd sütőpapírral kibélelünk egy 35x25 cm-es tepsit úgy, hogy a papír túllógjon a szélein.
2. Az első 3 hozzávalót gőz fölött kevergetve összeolvasztjuk. Levesszük a gőzről, fakanállal elvegyítjük benne a cukrot, és 10 percre félretesszük, hogy langyosra hűljön.
3. A csokis keverékbe a tojásokat egyenként beledolgozzuk, majd lassabb fokozaton a lisztet.
4. A masszát egyenletes rétegben átöntjük a tepsibe, és a süteményt 25 perc alatt megsütjük. Rácsra téve teljesen kihűtjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése