Hozzávalók: 2 lap leveles tészta
10 dkg mascarpone
2 ek vaníliás porcukor
1 kk fahéj
60 dkg szilva
A kenéshez: 1 tojássárga
1 ek tejföl
A szóráshoz: porcukor
Elkészítés
- A sütőt bekapcsolom 200 fokra. A szilvát kimagozom és felszeletelem.
- A mascarponét elkavarom a porcukorral és a fahéjjal.
- A leveles tésztából téglalapokat vágok. A téglalapokat a szélétől 1 cm-re kissé bevágom. Ez a rész lesz a széle, ami majd szépen megemelkedik.
- A téglalapok közepét megkenem a fahéja mascarpone krémmel. Kirakom a szilva szeletekkel úgy, hogy kissé fedjék egymást.
- A tejfölt a tojássárgájával kikavarom, a széleket lekenem vele.
- Pirosra sütöm. Porcukorral meghintve tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése