2014. november 7., péntek
Vörösbabos zellerragu, reszelt sajttal
Hozzávalók:
15 dkg főtt /konzerv/ vörös bab
15 dkg zellerrel
2 evőkanál málna ecet
1 evőkanál mustár
5 dkg reszelt light trappista sajt
1 dl víz
őrölt bors
só
1 nagy csokor zellerzöld
Elkészítés:
Szórd meg a vörösbabot a finomra reszelt zellerrel és locsold le az alábbi öntettel: 1 dl vízben keverj ki málnaecetet, mustárt, ízlés szerint őrölt borsot, sót 1 nagy csokor apróra vágott zellerzölddel. Amíg a sajtot lereszeled, addig hagyd a ragut érlelődni. Rakd tálra a ragut, és szórd meg a reszelt sajttal. (Akár meg is melegítheted a ragut, majd a forró ételre szórd rá a sajtot.)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése