2015. március 16., hétfő

Görög saláta Jamie Oliver módra





1 nagyobb uborka
4 kisebb paradicsom
1 zöldpaprika
6 fekete olajbogyó
1 fej lilahagyma
extra szűz olívaolaj
vörösborecet
só, bors, oregánó, menta
1 citrom
200 g fetasajt
Elkészítés

Vágjuk apróra az uborkát, a paradicsomot, a paprikát, és tegyük őket egy nagy salátás tálba. Az olívabogyókat kettévágva szórjuk az összevágott zöldségekre, majd a kis kockákra vágott hagymát is. Hintsük meg sóval, borssal, locsoljunk rá olívaolajat, vörösborecetet és citromlét. Végül a nagyobb darabokra szaggatott fetasajtot is tegyük a saláta tetejére egy kis oregánóval és mentalevéllel. Ha szeretnénk, még egy kis olívaolajat önthetünk az egészre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése