2016. szeptember 16., péntek

Tojáskrém







hozzávalók / 4 adag



10 db tojás
4 közepes db újhagyma
3 ek majonéz (ízlés szerinti mennyiség)
1 kk mustár
5 dkg tömlős krémsajt (lehet több is)
ételízesítő ízlés szerint
só ízlés szerint
bors ízlés szerint


elkészítés

A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd megpucoljuk.
A fehérjét apróra daraboljuk, ugyanezt tesszük a hagymával is, mindegyiket picit megsózzuk.
A sárgáját villával összetörjük, elkeverjük a majonézzel, mustárral, sajtkrémmel. Sóval, borssal, vegetával tovább ízesítjük.
Végül az apróra darabolt fehérjét, a hagymát és a sárgájából kapott krémet alaposan elkeverjük.
Azonnal fogyasztható, de pár óra hűtőben állás után az ízek még jobban összeérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése