Hozzávalók (4 adag):
1 kg sertésmáj
2 nagyobb vöröshagyma
3 evőkanál zsír
2 csapott kávéskanál majoránna
őrölt bors
só
3 evőkanál puha vaj vagy margarin
3-4 evőkanál mustár
1 csapott kávéskanál őrölt szerecsendió
125 ml víz
A májat apró kis kockákra daraboljuk fel, és zsíron megpirított hagymához adjuk. Fontos, hogy folyamatosan kevergetni kell, nehogy odaégjen. Majd ha már kifehéredett, akkor kevés vízzel és majorannával, fedő alatt megfőzzük. Ha elkészült, csak akkor sózzuk meg.
Miután kihűlt, turmixoljuk, vajjal, mustárral és szerecsendióval készre keverjük. Jó étvágyat!
1 kg sertésmáj
2 nagyobb vöröshagyma
3 evőkanál zsír
2 csapott kávéskanál majoránna
őrölt bors
só
3 evőkanál puha vaj vagy margarin
3-4 evőkanál mustár
1 csapott kávéskanál őrölt szerecsendió
125 ml víz
A májat apró kis kockákra daraboljuk fel, és zsíron megpirított hagymához adjuk. Fontos, hogy folyamatosan kevergetni kell, nehogy odaégjen. Majd ha már kifehéredett, akkor kevés vízzel és majorannával, fedő alatt megfőzzük. Ha elkészült, csak akkor sózzuk meg.
Miután kihűlt, turmixoljuk, vajjal, mustárral és szerecsendióval készre keverjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése